HANDELSVILKÅR

HANDELSVILKÅR

Garanti

Alle produkter der er købt hos PDParts overholder Dansk lovgning. Hvilket betyder 2 års reklamations ret, og 6 måneder garanti.
Garantien gælder privatpersoner og den oprindelige køber af produktet og kan således ikke overdrages.

Priser

Alle priser på PDParts er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende, da websitet opdateres dagligt.

Aftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. Nederst på din ordrebekræftelse kan du ligeledes finde et link til handelsbetingelserne.

På PDParts.dk kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Alle kontrakter indgås på dansk.

Levering

Alle ordrer, der skal sendes, bliver pålagt et fragtgebyr på 100kr

Tilbuddet gælder ikke i Grønland, i udlandet og på Færøerne. Ved afhentning af varer hos PDParts bliver der opkrævet et ekspeditionsgebyr svarende til halvdelen af prisen for levering.

Vi sender vores varer med Post Danmark. På alle varer i webshoppen kan du se den forventede leveringstid. Det er ikke en garanti for at varen bliver leveret indenfor den angivne tid. (De fleste varer er fremme indenfor 1-5 døgn).

 

Betaling webshop

PDParts.dk modtager betaling i danske kroner (DKK) via Paypal. Mobilepay. straks overførsel.  Alle priser på PDParts.dk er angivet inklusiv moms.

Paypal trækker pengene fra kundens kort/konto 1-2 dage efter ordrebekræftelse, dette har intet af gøre med os. Vi modtaget først pengene når pakken/ordre er afsendt/afsluttet og sendt fra vores adresse til kunden.

Betaling Ved Afhenting

Der afregnes kontant inden afhentning/udlevering –  der kan afregnes enten via straks overførsel, mobilepay, dankort eller kontanter inden udlevering.

Ved Køb

For at foretage et køb på PDParts.dk skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kurven.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg betalings- og forsendelsesmetode.
4. Læs og godkend vores handelsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte

Ved reklamation eller fejllevering

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen

Har du fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, anbefaler vi at du kontakter os hurtigst muligt.

Hvis du opdager en mangel ved varen, skal du klage inden for rimelig tid. Hvis du venter for længe, kan du miste din ret til hjælp. Det kan ske, hvis der går mere end to måneder fra du opdager manglen, til du klager. Hvis varen er blevet skadet under transporten, er det bedst at klage omgående.

Vi anbefaler på det KRAFTIGSTE at man ikke tager en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet

 

img

Added to cart successfully!